6 груд. 2013 р.

Хочу бути ТАМ!

Цей #‎євромайдан‬ показує, шо український народ -  суцільний герой. вперті, тверді у рішучости.. я тут в Туреччині хожу гордим півньом за НАШИХ з тою стрічечкою на серці, хоча прагну стояти ТАМ, плечем до плеча з моїми червонощокими від холоду українцями.. 

окреме дякую Руслані, яка просто зі шкури випригує, а підтримує дух наш, її енергія зашкалює і множиться. Супер, квіточка моя! 

Дякую Богдану Єременку, подав достойний приклад, показав шо українці не прогинаються під владою-позориськом, і не відмовляються від переконань, навіть якщо при цьому втрачають роботу. Не втрималася і призналася йому в любові просто в очі)) 

ОЕ подарував нову пісню, яка "заводить" людей і дає силу стояти там. Кличко стоїть як прекрасний велетень над людьми і камандує) Біля нього і беркута не страшно. 

Юля голодує там, в тюрмі, бо більш не знає як нас підтримати. 

Всіх нас об"єднує те, що ми проти масового тупізму при владі. Ми не можемо зараз розбирати польоти між собою, бо сила у єдності. 

Носіть на Майдан каву і гірчичники. Батони і сосиски. Шарфи. Прапори. Або просто йдіть самі. Йдіть, стійте і співайте. Якшо не можете йти на Майдан, шліть родичам шо маєте, най ті несуть. І співайте українських пісень, де б ви не були зараз.  Плекаймо добру та потужну  енергію, енергія ж рушійна сила.  Мусимо перемогти.

 Слава Україні!

4 коментарі:

  1. Героям слава!)
    Привіт, Цитринко!))
    Це загублена у часі і просторі Інженерка, якщо пам'ятаєш таку). В мене щось на блоги часу немає ( а якщо чесно - то руки не доходять, то лєнь-матушка дає про себе знати), але періодично всіх читаю з блоксу і от дуже рада знати, що і там - по той бік Чорного моря є от такі щирі українці, що вболівають за долю народу і країни. Всьо виконуємо, але на Майдані, нажаль, особисто я лише 2 дні відстояла. А щодо їжі, то чекаємо вихідних і пойдемо з одногрупниками колишніми скуповуватися - тре ж людям допомагати! І свою ідею відстоювати за краще майбутнє, бо ми, як цьогорічні випускники добре знаєм, що чекає на молодь за нинішнього правління з працевлаштуванням - біда з якою борються 54 людини мого потоку і вже 9 місяців ніяк не поборють:(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
    2. привіт, люба. рада, що хоч так вийшли з тобою на зв"язок. Борімося, - поборемо! недарма ті слова актуальні і зараз

      Видалити
  2. Героям Слава!
    Була на Майдані, дві ночі і два дні. Словами не передати ту емоцію, стоїш там, сльози ллються і хочеться падати на коліна і цілувати ту землю. Там люди неймовірні, там віриться і бореться. Тримайся Цитринко, поборемо!!
    Ромашка.

    ВідповістиВидалити