6 січ. 2014 р.

Допомога це ж так просто

Я чогось боюсь повідомлень типу "маленькому Артемке нужна ваша помощь"... Стільки шуму про аферистів, про зібрані кошти, які йдуть не туди.

І кожного разу думаєш про те, що не можна втрачати віри в людей. Але через цих обманщиків левова частка коштів дітям не доходить, або ж ті гроші просто неможливо зібрати, бо люди не вірять.

Сьогодні історія про дитину моєї колеги Марини Харчик. Є у них донечка Соня, яка занедужала дуже випадково і дуже страшно. Вона впала і вдарилася голівкою. І з такої невинної неприємности розвинулася пухлина - рак мозkу. І ось уже кілька років ця сім"я бореться з хворобою з перемінним успіхом.

З сім"єю Харчик я не маю ніяких зв"язків абсолютно, з Мариною ми разом пропрацювали місяці  зо два. Але від того, що я з нею знайома особисто, біль за те дитя гострішає. 
Робили сюжет на Інтері. Збирали кошти. Їздили лікуватися до Ізраїлю, у США. Та зараз у Софійки якась чорна полоса. Кілька інсультів підряд. Лівий бік паралізувало. Малятко не бачить. На реабілітацію потрібні кошти...

Як це по дурацьки: потрібні кошти! Де ж тим батькам, що спродали все що мали знайти ще кошти? І як серед усіх дітей, які потребують допомоги обрати тих, кому ти можеш допомогти?

Є вихід: допомогти потрошку, але по максимуму всім. Багато ж не треба, але як то кажуть "зі світу по нитці".. У межах Ваших можливостей.


На прикриплених фото вказана група у "ВК". Там є усі реквізити, усі звіти про трату грошей, які батьки отримали від людей.

А ще можна підтримати  молитвою. Це дуже потужна допомога!!
І поширенням інформації звичайно ж. 





І ще одне: які у Вас є ідеї щодо допомоги? Може якийсь аукціон влаштувати?  може якийсь концерт? Розпродаж? Мусить же бути якась рада цьому лихові? 

Немає коментарів:

Дописати коментар