4 квіт. 2014 р.

Реакції (або путін ху*ло)


Хоч як би ми не намагалися робити вигляд, що все ок, життя триває, але у снах, у глибоких думках всеодно до нас приходять страшні картини пережитого нашими людьми.

І як би ми не відволікалися, а Герої, які віддали за нас життя уже не кормалять свої сім"ї, ця відповідальність лягла на нас. І не треба робити вигляд, наче тих сімей не існує, або наче їм зараз наш нестійкий уряд повидавав квартири і машини. Їм треба допомога. В інтернеті, дякувати Богу, можна знайти всю інформацію, якщо все таки виникне бажання допомогти.


"Половина курсантів Академії Військово-морських сил у Севастополі залишилися вірними Україні і співали український гімн, коли окупанти піднімали на території російський прапор".

А це наші живі герої. Хоча так дивно дивуватися тому, що люди не зрадили країну. Хіба це щось поза межами реальности? Хіба не цьому нас вчать книжки та батьки? В будь якому випадку, хлопці вистояли і зараз переїздять на продовження навчання на материк. Ідуть з дому, бо їх звідти попросили ті, хто слухає наказа божевільного маніяка.


"Кандидат у президенти України лікар Ольга Богомолець заявила, що готова пройти детектор брехні, щоб підтвердити свою чесність та відкритість."
Шкода, що у нас тепер по іншому не вірять. Ми хотіли вірити, та нас дурили, обманювали сподівання, вважали за бидлоту, за неосвітчених цапів (простіть, тварини). Тепер навіть достойні кандидати мусять йти на такі докази чесности. Нас занадто боляче поранили...

"Журналіст Мустафа Найєм побачив серед нових охоронців кандидата в президенти від ПР Михайла Добкіна бодігардів екс-глави держави Віктора Януковича."
Хтось здивувався? Ну ладно, це таке, працюють в одній конторі. Я ото ж про Добкіна. шо ето? мене не питання мучило ще з сумнозвісного відео де він роказує промову з матами. я відмовляюся вірити, що його хтось з психічно врівноважених людей підтримує... що вбачають у ньому гарантію добробуту.. інтеліґенцію.. приклад для наслідування. 
це як прикол для мажорів. смішний клоун - вірю. але от якби з здравомислящіх прихильників Добкіна зміг розказати коротко про його діяльність і користь суспільству . є такі?

"Інтернет підірвала пісня Путін Ху*ло"
Це дуже реалістична пісня. І об"єктивна. Ця людина  Він наніс нам непоправну шкоду. Звичайно, звинувачувати тільки його несправедливо (от які ми все таки хороші, всеодно думаємо про справедливість, навіть якщо йдеться про гітл путіна). Є ще батя. Про того то геть зовсім кури не шепчуть.

Буде їм достойна відповідь.

Немає коментарів:

Дописати коментар