2 квіт. 2014 р.

Вже не комедія

Після того, як в Туреччині закрили твіттер (а тут Твіттер це ше більш задіяний. як у нас вкантактік), ми всі дружно позаходили на проксі сервіси і далі ним користувалися.

Коли вже закрили порно сайти, всі ще глибше позалазили у проксі сервіси. На Таксім вийшли з демонстраціями, мовляв, не чіпайте моє порно.


І коли вже закрили youtube, всіх заїло. Хоча як користуватися проксі сервісами знають уже практично всі.

"Що за нах?!?!"  - казали б турки, якби вміли говорити нашою мовою

Влада лажає, у інтернет потрапляють їхні провокативні аудіо та відео записи, а ми - прості нелажливі люди, - мусимо страждать.  

Реально для когось Твіттер це єдиний достойний портал новин. Бо тєлікам вірити - себе не поважать. 

Для нас Youtube це освіта дитині! Адувашка дивиться  мульти різними мовами, уроки англійської, ми викладаємо її відео там, аби потім дідусі-бабусі-тьоті-хресні могли спостерігати за тим, як Ада росте. 

А комусь порно сайти тож нада. А чо не нада? Ну шо в них такого, якшо вони не в геть вільному доступі, роблять своє діло та й усе...

Турецька влада перестала бути демократичною, ми всі помітили неворужонним, як то кажуть.

Так нє, блін. 31 березня та диктаторська влада всеодно перемогла на виборах. Видно турки таки передивилися порно, де є "гаспажа павєлітільніца", вона стоїть на підборах, з шкіряним кнутом і гасить всіх, впевнена у своїй нездоланності. Вони, ці гарячі турки, таки покорилися тій "гаспажі" ще раз. Вона їм подобається і заводить...

Немає коментарів:

Дописати коментар