23 груд. 2014 р.

Про жовтогарячий колір

Чим ще можуть розрадити себе, люди, які у шлюбі майже п"ять років?) Прааавильно: розмовами.

Ото недавно говорили про шось таке високе і особисте, і я раптом дізналася цікаву річ: Хем бачить мене в жовтогарячому кольорі. Чи то я для нього цей колір. Чи, може, асоціація з моїми діями.
В описах кольору психологами, кажуть шо то колір-антидепресант, Хем погодився з цим. І мені приємно.

Хоча, чого там видумувати, після того, як мами нестало, до тями прийти не можу, чи то не хочу. Вдавалася сама до антидепресантів, але не побачивши ефекту, припинила. Плаксивість і меланхолія мої подруги ось уже 7 місяців. За період, поки зі мною був тато, плакала тільки двічі, а вже як залишаюсь сама з собою, то тримайте мене семеро. І сниться мама майже щоночі. 

Дурна тема смерті лізе в голову: всі вмирають, всі змушені розлучатися з рідними.. Нащо так  придумано мені не зрозуміло? як вже так хотілося  яблука тій дурнуватій Єві, що тепер ми мусимо прощатися з близькими?
Про "час лікує" дуже хотілося вірити. Але 7 місяців нічо мені не полічили -  факт. 

Давайте про веселе. Моя Адувашка оцінює все на світі за якістю "розумний-нерозумний". 
 - Мамо, мені Еге не подобається, він не дуже розумний. 
 - Я обираю цей банан, на вигляд він дуже розумний.
 - Я не поцілую тебе, тату, ти мене не по розумному попросив про поцілунок. Попроси по розумному.



1 коментар:

  1. Цитринко, співчуваю тобі дуже і плачу разом з тобою. Вже 6 років пройшло, як моя мама померла, але все одно бракує. Не можна звикнути до того, шо її в мене в житті вже нема. Знаю, шо якщо сниться, то потребує молитви за неї. І я як багато молилася, то ставало трохи легше

    ВідповістиВидалити