25 серп. 2016 р.

Пост про іншого чоловіка



Завжди і всюди і видивлююся гарних чоловіків. По-перше, вони мені цікаві як вид на планеті Земля. По-друге, ті хто гарний для мене, для широкого загалу може бути, м"яко кажучи, середнячками. По-третє, у мене нема мети зрадити і я не дивлюся на інших як на звабу. Я люблю дивитися на хороші картини. Інтер"єри. І на гарних чоловіків. Отак все просто.

Кароооч. В офісі є один тут. Місяць я просто наблюдала за тим, який він чемний, як говорить рівним голосом, ніколи не надривається, з усіма вічливий. І не чопорно вічливий, а по-справжньому. І гарний до чортиків. І високий і чорнявий. І гарно вдягнутий з "іголочки"))  На другому місяці я уздріла на руці обручку (сліпе я без окулярів - то знали всі, а от шо і в окулярах сліпе - відкриття навіть для мене).

Мене аж кортить попитати звідки, хто дружина і так далі. І сталася така нагода за обідом, коли ми за столом були тілько удвох (випадково. чесно.) Так, його жінка живе з ним у Дідімі. А батьки в Айдині. І вона працює не в нашій компанії. Вона не працює зараз взагалі (квочка - подумала я). Не пройшла на державний екзамен куда та там (і не дальока - ще раз подумала я). 

Чи є в мене дитина? - Є, 5 років майже, да. ага,  я знаю шо не виглядаю на стіко, да я молода мама (смущонно колупаюсь вилкою в десерті).  "А у вас є діти?", - питаю я. Нє, каже нема. "Ну ви плануєте?" не відступаю я (раз вже жінка квочка і не пройшла по рейтингу, то хай хоть дитину зробить  - веду я внутрішній монолог). Він так глянув на мене. Глибоко глянув. "Ми втратили дитину чотири тижні тому. Йому було 3 місяці. Після народження він так і не вийшов з реанімації. Я його обняв вже після його смерті"...

Часом я бичка. Недальока і дурна - це я така, да. 
А вона не квочка. Вона боролася за дитя 3 місяці, а зараз бореться з пусткою і сама з собою. А він їй допомагає - відіслав усі дитячі речі подалі з її очей..
Показав мені фотки того малюка. Серце як зжалося у мене, так ще і не розжалося.
Сильні вони такі. Молоді. Спробують якось ще, та не зараз. Зараз дуже боляче ще.
А маляті дуже пощастить з батьками. Гарними, добрими, вічливими і люблячими.

Немає коментарів:

Дописати коментар