24 лист. 2016 р.

Новий шокуючий законопроект відкликали в Туреччині

От воістину, Туреччина дуже непердбачувана країна. Маючи таку історію, глибочезну культуру, стільки розумного народу - тут правлять чомусь дуже суперечливі люди.  Не встигли ми оговтатися від Липневого перевороту, Стамбульського вибуху на летовищі, як нам тут підкинули нову піщу для ума: уряд намагався затвердити законопроект, за яким гвалтівник може зовсім і не сідати за ґрати, якшо він погодиться одружитися з дівчиною, яку осквернив!! ЦЕ БЛЯХА ШО ЗА МАЛОУМСТВО? в якому сторіччі ми живемо, люди милі?

Всякі там імами, які не совсєм так вже і імами, з телевізора говорять про те, шо А ШО, якшо це у молодої дівчини і зрілого чоловіка любов, і це єдина можливість бути разом (ну типу трахнути дитину, а потім зобов"язатися з нею одружитися)?
А дитину ту хто небуть питав? чи хоче вона трахатися по не своїй волі з дідом? Чому думають лише про мужиків у цій країні, га?
Всі тичуть в приклад Айше, шо одружилася з Пророком в 9 років, і чомусь ніхто не згадує бідну Хатідже, яка за пророка була старшою на 15 років? Чого не згадать її? а тому що в країні для чоловіків це не хароший приклад. Невдобний... На старих жениться не дуже то і хочеться.

В Туреччині дуже багато збоченців. Дуже. Кількість згвалтувань на порядок більше, аніж в будь якій європейській країні. І склалося таке враження. шо вже узаконив таку просту штуку, як статеві стосунки за примусом, у всіх розв"яжуться руки...
На Сході Туреччина проблема ранніх шлюбів стоїть досить гостро. В 14 років дівчата ідуть заміж аж гай шумить, проходячи процедуру шлюбу в мечеті. Батьк, родичі, та й самі діти вже настільки до цього звикли, шо нічого поганово в цьому не бачать.
От у мене на вулиці живе жінка, Ділєк зветься, якій 35 років, а вже має сина, якому 21!

За лічені хвилини до прийняття рішення законопроект відкликали.. Та мене лякає те, шо уряд все таки виголошував цю несенітницю вголос.  В країні, яка хо в ЄC.

Проблема раннього шлюбу є досить гострою в Туреччині

Немає коментарів:

Дописати коментар