30 черв. 2016 р.

Трошки деталей про вибух в Стамбулі 28.06.2016

Так багато інформації про цей жаховищних вибух, що прям тяжко розібрать хто кого і навіщо.
Навіть дивно, але дико мало новин і пояснень на каналах, інтернет вирубають по всій країні, почуваємося тут наче таліби наступають (борони Господи). 
Найстрашніше те, що це вже дев"ятий такий вибух за 18 місяців і так і не зрозуміло за що гинуть мирні люди ?
Дурнуваті політика, гроші і влада. От вам триєдиння зла.


  • Визначено громадянство терористів - живих вибухівок - один з них  громадянин Узбекистану, ще один громадянин Росії, дагестанець за походженням і ще один киргиз. Всі фанатичні мусульмани (мусульманством там і не пахне, сектанство і не більше). Той, которий дагестанець, знімав квартиру в районі Фатіх, шо в Стамбулі (Європа), і на території Тр заїхав ще місяць назад.
  • В теракті в Стамбулі на летовищі ім. Ататюрка загинуло 42 людини, 238 поранено, 144 з них уже виписалися з лікарень, 94 ще на терапії. 10 загиблих - іноземців. В лікарнях серед поранених є такох іноземці
  • вибух відбувся в трьох місцях: парковка, вихід в місто і вхід до терміналів
  • водій таксі, що віз терористів (знайшовся сам і швидко) сказав, що троє говорили невідомою йому мовою і він нічого не зрозумів
Чи варто говорити про те, крім того що шкода людей, сім"ї і навколо царить хаос і жах, то на туризмі в ТР поставлено великого жирного хреста? Газети в Британії взірвалися статтями і попередженнями, люди масово здають квитки і нікуди їхати не хочуть. А туризм для ТР то обов"язковий заробіток, половина країни тілько так і заробляє.

Сподіваюся, що людям щось проясниться, зрозуміють, що в ТР політиці щось да не так.. і ще прошу у вищих силих аби вилікувли оті хворі уми, шо творять таке і приносять в жертву життя мирних людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар